Наоми Кембъл бе отличена с наградата Модна икона на The Fashion

...
Наоми Кембъл бе отличена с наградата Модна икона на The Fashion
Коментари Харесай

Наоми Кембъл с емоционална реч за приза Модна икона

Наоми Кембъл бе отличена с премията " Модна икона " на The Fashion Awards 2019 заради невероятния си принос в стилната промишленост и впечатляващия си опит от над 30 години в сектора. След над 500 корици за списания и присъединяване в акциите на редица международни марки като Burberry,, Prada, Louis Vuitton и Versace, тя беше извънредно разчувствана и произнесе прочувствена тирада, в която благодари на майка си, че я е отгледала сама и все пак изцяло почтено.

" Днес научих, че съм първата жена с този цвят на кожата, която получава такава премия ", показа супермоделът. 
               
на Дек 3, 2019 в 10:33 PST

Наоми изброи и кои са нейните, а измежду бяха Тина Търнър, Грейс Джоунс, Джанет Джаксън, Даяна Рос: " Бих могла да продължа да изброявам, само че желая да благодаря, че тъкмо вие вдъхновихте цяло едно потомство и проправихте моя път в стилната промишленост по този начин, че той да докара до това отличие довечера. "  

Каролайн Ръш, изпълнителната директорка на Британския фешън съвет, беше безапелационна, че няма по-подходящ и по-заслужил човек от Наоми, който да получи наградата: " Тя реализира невероятни неща с целеустремеността и работата си в сектора. Приносът й в международната фешън промишленост е незабравим. "   

 е особено отличие за извънреден принос към модата. През 2017 година носителка на наградата беше Донатела Версаче. 
               
на Дек 3, 2019 в 12:08 PST

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР